28.1.23

Rapçi 'Motive' yarın akşam KüçükÇiftlik Park'ta!

 


New School rapçiler arasında rüştünü ispat eden rapçi Motive, 29 Ocak Pazar akşamı KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinde! 

Son dönemin zirveye oynayan müzisyenleri arasında yer alan Motive, son olarak 2022’de yayınladığı 22 albümü ve 10MG, CHORBA, TOTEM gibi teklilerle rap camiasında yerini giderek sağlamlaştırdı. SetArt Organizasyon ve URU işbirliğiyle kapalı alanda gerçekleşecek konserin biletleri Biletix, Biletinial ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinin kapıları, Motive’nin 29 Ocak 2023 Pazar akşamı vereceği konserle bir kez daha dünyayı kasıp kavuran rap müziğe açılıyor.  



Kısa zamanda hızlı yükselişiyle dikkatleri üstüne çeken ve henüz çok genç olmasına rağmen kendini fazlasıyla kanıtlamış bir MC olan Tolga Can Serbes, sahne ismiyle Motive, new school rapçiler arasında en iyilerden birisi olarak görülüyor. Tam bir milenyum çocuğu olan 2000 doğumlu genç rapçi, Çekmece Flow adlı çıkış şarkısının ardından Output Nr.1 (2019), Makaveli (2020) ve 22 (2022) albümlerin yanı sıra Takip, Ömrüm, Mektup, TOTEM gibi çok sayıda tekli yayımladı. K R, KALA KAL, SAVANA gibi şarkılarla öne çıkan 22 albümü yayınlandığı hafta Spotify Top 10 Charts’da 6. sıraya yerleşti. 

SetArt Organizasyon ve URU işbirliğiyle KüçükÇiftlik Park’ın kışa özel olarak hazırlanan kapalı alanında gerçekleşecek konserin biletleri Biletix, Biletinial ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!