26.3.16

‘Two Tenors Duello' Başlıyor!.



Dünyaca ünlü Türk Tenor Cenk Bıyık ile oyuncu ve tenor Atılgan Gümüş’un bir araya gelerek sahneledikleri Two Tenors Duello interaktif müzikal şovu başlıyor.

Haldun Dormen’in süpervizörlüğünde ve Krema Production organizasyonuyla sahnelenen müzikal şov, operadan caza, rocktan blues'a, Latin'den R&B'ye, heavy metalden türküye, poptan arabeske uzanan repertuvarının yanı sıra, dansçıları ve enstrüman ustalarının canlı müzik performanslarıyla seyiricinin karşısına çıkıyor.

Opera’yı Daha Önce Böyle İzlemediniz!




Şovun seyirciyi ‘Jüri’ olarak hissettirdiği müzikalde, kariyerine tiyatro ile başlayıp sonrasında da şan eğitimi ile kendini müziğin içinde bulan başarılı oyuncu-tenor Atılgan Gümüş ve yıllarca dünyanın dört bir yanında sanatını icra eden dünyaca ünlü Türk tenor Cenk Bıyık, sahnede eşsiz vokal tekniklerinin yanı sıra muhteşem dans yeteneklerini de konuşturuyor.


Konservatuardan 20 yıllık iki sınıf arkadaşı olan Cenk Bıyık ve Atılgan Gümüş’ün sahne üzerindeki müzikal düellosu ve eğlenceli atışmasına, başarılı oyuncu Orçun Kaptan’ında dahil olduğu ‘Two Tenors Duello’ ilk gösterisini ise 2 Nisan’da İzmir Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde İzmir Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştiriyor.